Pas de deux

BOEK NU

Speeldata:

• 2023-01-27 om 20u00

• 2023-01-28 om 20u00

Paljas vzw

Vier duo’s, vier cruciale levensmomenten!

Het stuk is een geestige dissectie van de liefde in al haar facetten. Zo krijgen we Jonathan en Wendy te zien op een blind date. Ze hopen beiden vurig dat cupido deze keer wel raak mag schieten. Het begint alvast niet veelbelovend. We maken ook kennis met Steve en zijn secretaresse Janine. Zij heeft al jaren een boontje voor Steve, maar zijn geaardheid maakt dit onmogelijk. Of is er toch een regeling uit te werken? We zien ook Anita en Bob die hun laatste momenten ‘vieren’ als getrouwd koppel in Spanje. De nodige cocktails moeten dienen als pijnstiller. En ‘last but not least’ leren we Viviane en haar broer Richard kennen. Viviane staat op het punt een derde maal te trouwen en vraagt raad aan haar oudere broer. Daar krijgt ze al snel spijt van!

Pas de deux is dankzij de spitante dialogen en herkenbare personages, een bijzonder grappige aandoenlijke voorstelling met twee rasacteurs, die maar liefst elk vier personages voor hun rekening nemen. Een heerlijke collage die op zoek gaat naar de sterkte en de veerkracht van het menselijke hart.

Spel

Katrien De Becker: Bij het grote publiek bekend van haar rollen op het kleine scherm in o.a. Thuis, Familie, Spoed, Kassa Kassa, Happy singles, ...
Johan De Paepe: Was 5 jaar lang te zien in Familie als Paul Jacobs. Verdere Rollen in o.a. Aspe, Willy’s en Marjetten, Zone Stad, Spoed, Wittekerke.

Katrien en Johan zijn in het echte leven ook een koppel, wat deze voorstelling een extra dimensie geeft.

Toegang: 15 euro